Wie is online

We hebben 26 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte Sony Xperia Z3+ (Plus) Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte Sony Xperia Z3+ (Plus) Smartphone Uw Sony Xperia Z3+ (Plus) is defect en u wilt uw Xperia Z3+ (Plus) laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw Sony Xperia Z3+ (Plus) bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte Sony Xperia Z3+ (Plus) zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de Sony Xperia Z3+ (Plus) reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparatie display

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de reparatie of de vervanging / omwisseling van het display (LCD / touchscreen) van uw Sony Xperia Z3+ (Plus). Het display van de Sony Xperia Z3+ (Plus) kan bijvoorbeeld na een val niet meer reageren op invoer, hij blijft helemaal zwart, geeft een pixelfout aan of het displayglas is gescheurd, bekrast, gebarsten of versplinterd. De meeste schade aan het display kan niet gerepareerd worden. De gehele eenheid van de Xperia Z3+ (Plus) moet dan vervangen/omgewisseld worden, aangezien de afzonderlijke onderdelen (sensoren, LCD / beeldscherm, touchscreen) stevig aan elkaar gelijmd zijn.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z3+ (Plus) Reparatie display bij MyTrendyPhone repareren
182,80
(Stand: 18-feb-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie display voor de Sony Xperia Z3+ (Plus)Reparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw Sony Xperia Z3+ (Plus) is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de Xperia Z3+ (Plus) vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z3+ (Plus) Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
182,80
(Stand: 18-feb-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de Sony Xperia Z3+ (Plus)Reparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw Sony Xperia Z3+ (Plus) is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de Xperia Z3+ (Plus) vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z3+ (Plus) Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
182,80
(Stand: 18-feb-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de Sony Xperia Z3+ (Plus)Reparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw Sony Xperia Z3+ (Plus) niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw Xperia Z3+ (Plus) heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z3+ (Plus) Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 18-feb-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de Sony Xperia Z3+ (Plus)Reparatie waterschade

Wanneer uw Sony Xperia Z3+ (Plus) in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw Xperia Z3+ (Plus) door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z3+ (Plus) Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 18-feb-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de Sony Xperia Z3+ (Plus)Reparatie achterkant

Aangezien de schade aan de achterkant in de loop van de tijd erger kan worden is dereparatie of het vervangen / omwisselen van de backcover / achterkant van uw Sony Xperia Z3+ (Plus) niet alleen optisch gezien nuttig. Wanneer de achterkant van uw Xperia Z3+ (Plus) bijvoorbeeld kapot is kan dit het binnendringen van vocht of stof verergeren en meer schade veroorzaken.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z3+ (Plus) Reparatie achterkant bij MyTrendyPhone repareren
54,40
(Stand: 18-feb-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie achterkant voor de Sony Xperia Z3+ (Plus)Reparatie software

Wanneer u uwSony Xperia Z3+ (Plus) niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw Xperia Z3+ (Plus) om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z3+ (Plus) Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 18-feb-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de Sony Xperia Z3+ (Plus)

Helaas komt de schade aan uw Xperia Z3+ (Plus) (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw Sony Xperia Z3+ (Plus) ook aanbieden.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z3+ (Plus) schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com

Notice: Undefined index: gsmreparatievergelijken.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 435

Notice: Undefined index: gsmreparatievergelijken.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437