Wie is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte Sony Xperia Z1 Compact Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte Sony Xperia Z1 Compact Smartphone Uw Sony Xperia Z1 Compact is defect en u wilt uw Xperia Z1 Compact laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw Sony Xperia Z1 Compact bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte Sony Xperia Z1 Compact zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de Sony Xperia Z1 Compact reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparaties/schades die het meest voorkomen bij de Sony Xperia Z1 Compact

Op de tweede plaats staat de reparatie van de accu met 25 procent.

Het onderstaande diagram (informatiegrafiek) toont duidelijk de verdeling van de reparaties/schades die het vaakst voorkomen bij de Sony Xperia Z1 Compact. De statistieken zijn gemaakt op basis van de reparatie-aanvragen (meerdere aanvragen mogelijk) .

Reparatie display

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de reparatie of de vervanging / omwisseling van het display (LCD / touchscreen) van uw Sony Xperia Z1 Compact. Het display van de Sony Xperia Z1 Compact kan bijvoorbeeld na een val niet meer reageren op invoer, hij blijft helemaal zwart, geeft een pixelfout aan of het displayglas is gescheurd, bekrast, gebarsten of versplinterd. De meeste schade aan het display kan niet gerepareerd worden. De gehele eenheid van de Xperia Z1 Compact moet dan vervangen/omgewisseld worden, aangezien de afzonderlijke onderdelen (sensoren, LCD / beeldscherm, touchscreen) stevig aan elkaar gelijmd zijn.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z1 Compact Reparatie display bij MyTrendyPhone repareren
90,70
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie display voor de Sony Xperia Z1 CompactReparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw Sony Xperia Z1 Compact is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de Xperia Z1 Compact vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z1 Compact Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
90,70
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de Sony Xperia Z1 CompactReparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw Sony Xperia Z1 Compact is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de Xperia Z1 Compact vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z1 Compact Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
90,70
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de Sony Xperia Z1 CompactReparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw Sony Xperia Z1 Compact niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw Xperia Z1 Compact heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z1 Compact Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de Sony Xperia Z1 CompactReparatie waterschade

Wanneer uw Sony Xperia Z1 Compact in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw Xperia Z1 Compact door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z1 Compact Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de Sony Xperia Z1 CompactReparatie accu

De accu van uw Sony Xperia Z1 Compact is erg snel leeg of kan helemaal niet meer opgeladen worden? In dit geval kunt u de accu laten repareren of vervangen / omwisselen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z1 Compact Reparatie accu bij MyTrendyPhone repareren
46,60
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie accu voor de Sony Xperia Z1 CompactReparatie luidspreker

Eenreparatie of een vervanging / omwisseling van de luidspreker van uw Sony Xperia Z1 Compact is nodig, wanneer gesprekken ondanks de juiste instelling te zacht of helemaal niet te verstaan zijn of door constante storingen (drop-outs, kraken) moeilijk te verstaan zijn.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z1 Compact Reparatie luidspreker bij MyTrendyPhone repareren
33,60
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie luidspreker voor de Sony Xperia Z1 CompactReparatie simkaartlezer

Als uw Sony Xperia Z1 Compact uw simkaart niet meer kunt lezen, dan is de simkaart lezer waarschijnlijk kapot. Na reparatie of vervanging / omwisseling van de simkaartlezer werkt uw Xperia Z1 Compact weer perfect.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z1 Compact Reparatie simkaartlezer bij MyTrendyPhone repareren
64,80
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie simkaartlezer voor de Sony Xperia Z1 CompactReparatie achterkant

Aangezien de schade aan de achterkant in de loop van de tijd erger kan worden is dereparatie of het vervangen / omwisselen van de backcover / achterkant van uw Sony Xperia Z1 Compact niet alleen optisch gezien nuttig. Wanneer de achterkant van uw Xperia Z1 Compact bijvoorbeeld kapot is kan dit het binnendringen van vocht of stof verergeren en meer schade veroorzaken.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z1 Compact Reparatie achterkant bij MyTrendyPhone repareren
36,20
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie achterkant voor de Sony Xperia Z1 CompactReparatie camera

Wanneer de camera aan de voorkant/hoofdcamera (camera aan de achterkant) van uw Sony Xperia Z1 Compact alleen nog maar onscherpe (wazige) foto''s maakt of uw display ondanks het feit dat de camerafunctie aan staat zwart blijft, dan kan reparatie van de camera het betreffende probleem oplossen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z1 Compact Reparatie camera bij MyTrendyPhone repareren
64,80
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie camera voor de Sony Xperia Z1 CompactReparatie vibratiefunctie

U moeteen reparatie aan de vibratiefunctie laten uitvoeren, wanneer uw Sony Xperia Z1 Compact ondanks de ingeschakelde vibratiefunctie niet vibreert.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z1 Compact Reparatie vibratiefunctie bij MyTrendyPhone repareren
33,60
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie vibratiefunctie voor de Sony Xperia Z1 CompactReparatie wifi/wlan

Wanneer het Wlan (Wlan-Funktion) van uw Sony Xperia Z1 Compact niet meer functioneert (kan niet meer aangezet / geactiveerd worden) of de ontvangst slecht is (stoort) of afbreekt, kan een wifi/wlan-reparatie de oplossing zijn. Een technisch deskundige kijkt wat de oorzaak (antenne, chip, module, software, etc.) van de wlan-fout van uw Xperia Z1 Compact is en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z1 Compact Reparatie wifi/wlan bij MyTrendyPhone repareren
31,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie wifi/wlan voor de Sony Xperia Z1 CompactReparatie software

Wanneer u uwSony Xperia Z1 Compact niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw Xperia Z1 Compact om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z1 Compact Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de Sony Xperia Z1 CompactReparatie speaker

Wanneer u tijdens meerdere telefoongesprekken uw gesprekspartner bijna niet of helemaal niet verstaat, dan is waarschijnlijk de speaker van uw Xperia Z1 Compact kapot of beschadigd. Deze problemen kunnen door de reparatie dan wel de vervanging / omwisseling van de speaker van uwSony Xperia Z1 Compact verholpen worden.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z1 Compact Reparatie speaker bij MyTrendyPhone repareren
32,30
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie speaker voor de Sony Xperia Z1 Compact

Helaas komt de schade aan uw Xperia Z1 Compact (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw Sony Xperia Z1 Compact ook aanbieden.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z1 Compact schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com