Wie is online

We hebben 8 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte Sony Xperia Z Ultra Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte Sony Xperia Z Ultra Smartphone Uw Sony Xperia Z Ultra is defect en u wilt uw Xperia Z Ultra laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw Sony Xperia Z Ultra bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte Sony Xperia Z Ultra zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de Sony Xperia Z Ultra reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparatie display

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de reparatie of de vervanging / omwisseling van het display (LCD / touchscreen) van uw Sony Xperia Z Ultra. Het display van de Sony Xperia Z Ultra kan bijvoorbeeld na een val niet meer reageren op invoer, hij blijft helemaal zwart, geeft een pixelfout aan of het displayglas is gescheurd, bekrast, gebarsten of versplinterd. De meeste schade aan het display kan niet gerepareerd worden. De gehele eenheid van de Xperia Z Ultra moet dan vervangen/omgewisseld worden, aangezien de afzonderlijke onderdelen (sensoren, LCD / beeldscherm, touchscreen) stevig aan elkaar gelijmd zijn.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z Ultra Reparatie display bij MyTrendyPhone repareren
155,60
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie display voor de Sony Xperia Z UltraReparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw Sony Xperia Z Ultra is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de Xperia Z Ultra vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z Ultra Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
155,60
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de Sony Xperia Z UltraReparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw Sony Xperia Z Ultra is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de Xperia Z Ultra vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z Ultra Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
155,60
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de Sony Xperia Z UltraReparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw Sony Xperia Z Ultra niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw Xperia Z Ultra heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z Ultra Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de Sony Xperia Z UltraReparatie waterschade

Wanneer uw Sony Xperia Z Ultra in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw Xperia Z Ultra door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z Ultra Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de Sony Xperia Z UltraReparatie accu

De accu van uw Sony Xperia Z Ultra is erg snel leeg of kan helemaal niet meer opgeladen worden? In dit geval kunt u de accu laten repareren of vervangen / omwisselen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z Ultra Reparatie accu bij MyTrendyPhone repareren
49,20
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie accu voor de Sony Xperia Z UltraReparatie luidspreker

Eenreparatie of een vervanging / omwisseling van de luidspreker van uw Sony Xperia Z Ultra is nodig, wanneer gesprekken ondanks de juiste instelling te zacht of helemaal niet te verstaan zijn of door constante storingen (drop-outs, kraken) moeilijk te verstaan zijn.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z Ultra Reparatie luidspreker bij MyTrendyPhone repareren
33,60
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie luidspreker voor de Sony Xperia Z UltraReparatie achterkant

Aangezien de schade aan de achterkant in de loop van de tijd erger kan worden is dereparatie of het vervangen / omwisselen van de backcover / achterkant van uw Sony Xperia Z Ultra niet alleen optisch gezien nuttig. Wanneer de achterkant van uw Xperia Z Ultra bijvoorbeeld kapot is kan dit het binnendringen van vocht of stof verergeren en meer schade veroorzaken.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z Ultra Reparatie achterkant bij MyTrendyPhone repareren
76,20
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie achterkant voor de Sony Xperia Z UltraReparatie camera

Wanneer de camera aan de voorkant/hoofdcamera (camera aan de achterkant) van uw Sony Xperia Z Ultra alleen nog maar onscherpe (wazige) foto''s maakt of uw display ondanks het feit dat de camerafunctie aan staat zwart blijft, dan kan reparatie van de camera het betreffende probleem oplossen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z Ultra Reparatie camera bij MyTrendyPhone repareren
44,60
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie camera voor de Sony Xperia Z UltraReparatie software

Wanneer u uwSony Xperia Z Ultra niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw Xperia Z Ultra om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z Ultra Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de Sony Xperia Z Ultra

Helaas komt de schade aan uw Xperia Z Ultra (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw Sony Xperia Z Ultra ook aanbieden.

MyTrendyPhone

Sony Xperia Z Ultra schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com