Wie is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte Sony Xperia XZ1 Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte Sony Xperia XZ1 Smartphone Uw Sony Xperia XZ1 is defect en u wilt uw Xperia XZ1 laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw Sony Xperia XZ1 bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte Sony Xperia XZ1 zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de Sony Xperia XZ1 reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparaties/schades die het meest voorkomen bij de Sony Xperia XZ1

Met 50 procent is de reparatie van het display de meest gevraagde reparatie bij Sony Xperia XZ1.Met 50 procent is de reparatie van het display de meest gevraagde reparatie bij Sony Xperia XZ1.

Het onderstaande diagram (informatiegrafiek) toont duidelijk de verdeling van de reparaties/schades die het vaakst voorkomen bij de Sony Xperia XZ1. De statistieken zijn gemaakt op basis van de reparatie-aanvragen (meerdere aanvragen mogelijk) .

Reparatie display

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de reparatie of de vervanging / omwisseling van het display (LCD / touchscreen) van uw Sony Xperia XZ1. Het display van de Sony Xperia XZ1 kan bijvoorbeeld na een val niet meer reageren op invoer, hij blijft helemaal zwart, geeft een pixelfout aan of het displayglas is gescheurd, bekrast, gebarsten of versplinterd. De meeste schade aan het display kan niet gerepareerd worden. De gehele eenheid van de Xperia XZ1 moet dan vervangen/omgewisseld worden, aangezien de afzonderlijke onderdelen (sensoren, LCD / beeldscherm, touchscreen) stevig aan elkaar gelijmd zijn.

MyTrendyPhone

Sony Xperia XZ1 Reparatie display bij MyTrendyPhone repareren
110,20
(Stand: 22-apr-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie display voor de Sony Xperia XZ1Reparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw Sony Xperia XZ1 is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de Xperia XZ1 vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Sony Xperia XZ1 Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
110,20
(Stand: 22-apr-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de Sony Xperia XZ1Reparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw Sony Xperia XZ1 is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de Xperia XZ1 vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Sony Xperia XZ1 Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
110,20
(Stand: 22-apr-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de Sony Xperia XZ1Reparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw Sony Xperia XZ1 niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw Xperia XZ1 heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia XZ1 Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 22-apr-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de Sony Xperia XZ1Reparatie waterschade

Wanneer uw Sony Xperia XZ1 in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw Xperia XZ1 door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia XZ1 Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 22-apr-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de Sony Xperia XZ1Reparatie accu

De accu van uw Sony Xperia XZ1 is erg snel leeg of kan helemaal niet meer opgeladen worden? In dit geval kunt u de accu laten repareren of vervangen / omwisselen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia XZ1 Reparatie accu bij MyTrendyPhone repareren
50,50
(Stand: 22-apr-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie accu voor de Sony Xperia XZ1Reparatie camera

Wanneer de camera aan de voorkant/hoofdcamera (camera aan de achterkant) van uw Sony Xperia XZ1 alleen nog maar onscherpe (wazige) foto''s maakt of uw display ondanks het feit dat de camerafunctie aan staat zwart blijft, dan kan reparatie van de camera het betreffende probleem oplossen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia XZ1 Reparatie camera bij MyTrendyPhone repareren
86,80
(Stand: 22-apr-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie camera voor de Sony Xperia XZ1Reparatie software

Wanneer u uwSony Xperia XZ1 niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw Xperia XZ1 om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia XZ1 Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 22-apr-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de Sony Xperia XZ1

Helaas komt de schade aan uw Xperia XZ1 (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw Sony Xperia XZ1 ook aanbieden.

MyTrendyPhone

Sony Xperia XZ1 schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com

Notice: Undefined index: gsmreparatievergelijken.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 435

Notice: Undefined index: gsmreparatievergelijken.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437