Wie is online

We hebben 11 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte Sony Xperia M4 Aqua Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte Sony Xperia M4 Aqua Smartphone Uw Sony Xperia M4 Aqua is defect en u wilt uw Xperia M4 Aqua laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw Sony Xperia M4 Aqua bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte Sony Xperia M4 Aqua zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de Sony Xperia M4 Aqua reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparaties/schades die het meest voorkomen bij de Sony Xperia M4 Aqua

Dit wordt gevolgd door Reparatie microfoon met 14,3 procent en tenslotte Reparatie speaker (14,3 procent).

Het onderstaande diagram (informatiegrafiek) toont duidelijk de verdeling van de reparaties/schades die het vaakst voorkomen bij de Sony Xperia M4 Aqua. De statistieken zijn gemaakt op basis van de reparatie-aanvragen (meerdere aanvragen mogelijk) .

Reparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw Sony Xperia M4 Aqua is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de Xperia M4 Aqua vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Sony Xperia M4 Aqua Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
111,20
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de Sony Xperia M4 AquaReparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw Sony Xperia M4 Aqua niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw Xperia M4 Aqua heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia M4 Aqua Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de Sony Xperia M4 AquaReparatie waterschade

Wanneer uw Sony Xperia M4 Aqua in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw Xperia M4 Aqua door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia M4 Aqua Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de Sony Xperia M4 AquaReparatie luidspreker

Eenreparatie of een vervanging / omwisseling van de luidspreker van uw Sony Xperia M4 Aqua is nodig, wanneer gesprekken ondanks de juiste instelling te zacht of helemaal niet te verstaan zijn of door constante storingen (drop-outs, kraken) moeilijk te verstaan zijn.

MyTrendyPhone

Sony Xperia M4 Aqua Reparatie luidspreker bij MyTrendyPhone repareren
36,20
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie luidspreker voor de Sony Xperia M4 AquaReparatie simkaartlezer

Als uw Sony Xperia M4 Aqua uw simkaart niet meer kunt lezen, dan is de simkaart lezer waarschijnlijk kapot. Na reparatie of vervanging / omwisseling van de simkaartlezer werkt uw Xperia M4 Aqua weer perfect.

MyTrendyPhone

Sony Xperia M4 Aqua Reparatie simkaartlezer bij MyTrendyPhone repareren
64,80
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie simkaartlezer voor de Sony Xperia M4 AquaReparatie microfoon

De reparatie of vervanging / omwisseling van de microfoon van uw Sony Xperia M4 Aqua is meestal noodzakelijk, wanneer uw gesprekspartner u bijna of helemaal niet meer kan verstaan. Ook constante storingen (drop-outs, kraken) bij degene die gebeld wordt kunnen duiden op een microfoonprobleem van uw Xperia M4 Aqua.

MyTrendyPhone

Sony Xperia M4 Aqua Reparatie microfoon bij MyTrendyPhone repareren
33,60
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie microfoon voor de Sony Xperia M4 AquaReparatie camera

Wanneer de camera aan de voorkant/hoofdcamera (camera aan de achterkant) van uw Sony Xperia M4 Aqua alleen nog maar onscherpe (wazige) foto''s maakt of uw display ondanks het feit dat de camerafunctie aan staat zwart blijft, dan kan reparatie van de camera het betreffende probleem oplossen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia M4 Aqua Reparatie camera bij MyTrendyPhone repareren
59,60
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie camera voor de Sony Xperia M4 AquaReparatie vibratiefunctie

U moeteen reparatie aan de vibratiefunctie laten uitvoeren, wanneer uw Sony Xperia M4 Aqua ondanks de ingeschakelde vibratiefunctie niet vibreert.

MyTrendyPhone

Sony Xperia M4 Aqua Reparatie vibratiefunctie bij MyTrendyPhone repareren
34,90
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie vibratiefunctie voor de Sony Xperia M4 AquaReparatie software

Wanneer u uwSony Xperia M4 Aqua niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw Xperia M4 Aqua om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

Sony Xperia M4 Aqua Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de Sony Xperia M4 AquaReparatie speaker

Wanneer u tijdens meerdere telefoongesprekken uw gesprekspartner bijna niet of helemaal niet verstaat, dan is waarschijnlijk de speaker van uw Xperia M4 Aqua kapot of beschadigd. Deze problemen kunnen door de reparatie dan wel de vervanging / omwisseling van de speaker van uwSony Xperia M4 Aqua verholpen worden.

MyTrendyPhone

Sony Xperia M4 Aqua Reparatie speaker bij MyTrendyPhone repareren
32,30
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie speaker voor de Sony Xperia M4 Aqua

Helaas komt de schade aan uw Xperia M4 Aqua (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw Sony Xperia M4 Aqua ook aanbieden.

MyTrendyPhone

Sony Xperia M4 Aqua schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com