Wie is online

We hebben 11 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte Samsung Galaxy A3 Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte Samsung Galaxy A3 Smartphone Uw Samsung Galaxy A3 is defect en u wilt uw Galaxy A3 laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw Samsung Galaxy A3 bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte Samsung Galaxy A3 zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de Samsung Galaxy A3 reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparaties/schades die het meest voorkomen bij de Samsung Galaxy A3

Met 40,9 procent is de reparatie van het display de meest gevraagde reparatie bij Samsung Galaxy A3. Dit wordt gevolgd door Reparatiediagnose met 4,5 procent en tenslotte Reparatie software (4,5 procent).

Het onderstaande diagram (informatiegrafiek) toont duidelijk de verdeling van de reparaties/schades die het vaakst voorkomen bij de Samsung Galaxy A3. De statistieken zijn gemaakt op basis van de reparatie-aanvragen (meerdere aanvragen mogelijk) .

Reparatie display

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de reparatie of de vervanging / omwisseling van het display (LCD / touchscreen) van uw Samsung Galaxy A3. Het display van de Samsung Galaxy A3 kan bijvoorbeeld na een val niet meer reageren op invoer, hij blijft helemaal zwart, geeft een pixelfout aan of het displayglas is gescheurd, bekrast, gebarsten of versplinterd. De meeste schade aan het display kan niet gerepareerd worden. De gehele eenheid van de Galaxy A3 moet dan vervangen/omgewisseld worden, aangezien de afzonderlijke onderdelen (sensoren, LCD / beeldscherm, touchscreen) stevig aan elkaar gelijmd zijn.

MyTrendyPhone

Samsung Galaxy A3 Reparatie display bij MyTrendyPhone repareren
116,70
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie display voor de Samsung Galaxy A3Reparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw Samsung Galaxy A3 is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de Galaxy A3 vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Samsung Galaxy A3 Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
116,70
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de Samsung Galaxy A3Reparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw Samsung Galaxy A3 is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de Galaxy A3 vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Samsung Galaxy A3 Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
116,70
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de Samsung Galaxy A3Reparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw Samsung Galaxy A3 niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw Galaxy A3 heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Samsung Galaxy A3 Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de Samsung Galaxy A3Reparatie software

Wanneer u uwSamsung Galaxy A3 niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw Galaxy A3 om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

Samsung Galaxy A3 Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de Samsung Galaxy A3

Helaas komt de schade aan uw Galaxy A3 (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw Samsung Galaxy A3 ook aanbieden.

MyTrendyPhone

Samsung Galaxy A3 schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com