Wie is online

We hebben 12 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte Nokia Lumia 928 Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte Nokia Lumia 928 Smartphone Uw Nokia Lumia 928 is defect en u wilt uw Lumia 928 laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw Nokia Lumia 928 bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte Nokia Lumia 928 zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de Nokia Lumia 928 reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.


Welke schade aan uw Nokia Lumia 928 moet gerepareerd worden?

Reparatiediagnose
Reparatie waterschade
Reparatie software
Andere reparaties

Reparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw Nokia Lumia 928 niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw Lumia 928 heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Nokia Lumia 928 Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de Nokia Lumia 928Reparatie waterschade

Wanneer uw Nokia Lumia 928 in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw Lumia 928 door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Nokia Lumia 928 Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de Nokia Lumia 928Reparatie software

Wanneer u uwNokia Lumia 928 niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw Lumia 928 om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

Nokia Lumia 928 Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de Nokia Lumia 928

Helaas komt de schade aan uw Lumia 928 (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw Nokia Lumia 928 ook aanbieden.

MyTrendyPhone

Nokia Lumia 928 schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com