Wie is online

We hebben 10 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte Nokia Lumia 830 Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte Nokia Lumia 830 Smartphone Uw Nokia Lumia 830 is defect en u wilt uw Lumia 830 laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw Nokia Lumia 830 bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte Nokia Lumia 830 zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de Nokia Lumia 830 reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparatie display

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de reparatie of de vervanging / omwisseling van het display (LCD / touchscreen) van uw Nokia Lumia 830. Het display van de Nokia Lumia 830 kan bijvoorbeeld na een val niet meer reageren op invoer, hij blijft helemaal zwart, geeft een pixelfout aan of het displayglas is gescheurd, bekrast, gebarsten of versplinterd. De meeste schade aan het display kan niet gerepareerd worden. De gehele eenheid van de Lumia 830 moet dan vervangen/omgewisseld worden, aangezien de afzonderlijke onderdelen (sensoren, LCD / beeldscherm, touchscreen) stevig aan elkaar gelijmd zijn.

MyTrendyPhone

Nokia Lumia 830 Reparatie display bij MyTrendyPhone repareren
116,70
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie display voor de Nokia Lumia 830Reparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw Nokia Lumia 830 is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de Lumia 830 vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Nokia Lumia 830 Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
116,70
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de Nokia Lumia 830Reparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw Nokia Lumia 830 is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de Lumia 830 vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Nokia Lumia 830 Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
116,70
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de Nokia Lumia 830Reparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw Nokia Lumia 830 niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw Lumia 830 heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Nokia Lumia 830 Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de Nokia Lumia 830Reparatie waterschade

Wanneer uw Nokia Lumia 830 in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw Lumia 830 door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Nokia Lumia 830 Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de Nokia Lumia 830Reparatie luidspreker

Eenreparatie of een vervanging / omwisseling van de luidspreker van uw Nokia Lumia 830 is nodig, wanneer gesprekken ondanks de juiste instelling te zacht of helemaal niet te verstaan zijn of door constante storingen (drop-outs, kraken) moeilijk te verstaan zijn.

MyTrendyPhone

Nokia Lumia 830 Reparatie luidspreker bij MyTrendyPhone repareren
37,50
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie luidspreker voor de Nokia Lumia 830Reparatie simkaartlezer

Als uw Nokia Lumia 830 uw simkaart niet meer kunt lezen, dan is de simkaart lezer waarschijnlijk kapot. Na reparatie of vervanging / omwisseling van de simkaartlezer werkt uw Lumia 830 weer perfect.

MyTrendyPhone

Nokia Lumia 830 Reparatie simkaartlezer bij MyTrendyPhone repareren
64,80
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie simkaartlezer voor de Nokia Lumia 830Reparatie camera

Wanneer de camera aan de voorkant/hoofdcamera (camera aan de achterkant) van uw Nokia Lumia 830 alleen nog maar onscherpe (wazige) foto''s maakt of uw display ondanks het feit dat de camerafunctie aan staat zwart blijft, dan kan reparatie van de camera het betreffende probleem oplossen.

MyTrendyPhone

Nokia Lumia 830 Reparatie camera bij MyTrendyPhone repareren
77,70
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie camera voor de Nokia Lumia 830Reparatie vibratiefunctie

U moeteen reparatie aan de vibratiefunctie laten uitvoeren, wanneer uw Nokia Lumia 830 ondanks de ingeschakelde vibratiefunctie niet vibreert.

MyTrendyPhone

Nokia Lumia 830 Reparatie vibratiefunctie bij MyTrendyPhone repareren
32,30
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie vibratiefunctie voor de Nokia Lumia 830Reparatie software

Wanneer u uwNokia Lumia 830 niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw Lumia 830 om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

Nokia Lumia 830 Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de Nokia Lumia 830

Helaas komt de schade aan uw Lumia 830 (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw Nokia Lumia 830 ook aanbieden.

MyTrendyPhone

Nokia Lumia 830 schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com