Wie is online

We hebben 36 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte LG V30 Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte LG V30 Smartphone Uw LG V30 is defect en u wilt uw V30 laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw LG V30 bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte LG V30 zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de LG V30 reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparatie display

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de reparatie of de vervanging / omwisseling van het display (LCD / touchscreen) van uw LG V30. Het display van de LG V30 kan bijvoorbeeld na een val niet meer reageren op invoer, hij blijft helemaal zwart, geeft een pixelfout aan of het displayglas is gescheurd, bekrast, gebarsten of versplinterd. De meeste schade aan het display kan niet gerepareerd worden. De gehele eenheid van de V30 moet dan vervangen/omgewisseld worden, aangezien de afzonderlijke onderdelen (sensoren, LCD / beeldscherm, touchscreen) stevig aan elkaar gelijmd zijn.

MyTrendyPhone

LG V30 Reparatie display bij MyTrendyPhone repareren
141,30
(Stand: 18-mrt-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie display voor de LG V30Reparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw LG V30 is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de V30 vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

LG V30 Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
141,30
(Stand: 18-mrt-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de LG V30Reparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw LG V30 is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de V30 vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

LG V30 Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
141,30
(Stand: 18-mrt-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de LG V30Reparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw LG V30 niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw V30 heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

LG V30 Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 18-mrt-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de LG V30Reparatie waterschade

Wanneer uw LG V30 in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw V30 door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

LG V30 Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 18-mrt-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de LG V30Reparatie software

Wanneer u uwLG V30 niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw V30 om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

LG V30 Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 18-mrt-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de LG V30Reparatie speaker

Wanneer u tijdens meerdere telefoongesprekken uw gesprekspartner bijna niet of helemaal niet verstaat, dan is waarschijnlijk de speaker van uw V30 kapot of beschadigd. Deze problemen kunnen door de reparatie dan wel de vervanging / omwisseling van de speaker van uwLG V30 verholpen worden.

MyTrendyPhone

LG V30 Reparatie speaker bij MyTrendyPhone repareren
42,70
(Stand: 18-mrt-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie speaker voor de LG V30

Helaas komt de schade aan uw V30 (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw LG V30 ook aanbieden.

MyTrendyPhone

LG V30 schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com

Notice: Undefined index: gsmreparatievergelijken.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 435

Notice: Undefined index: gsmreparatievergelijken.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437