Wie is online

We hebben 7 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte LG Google Nexus 5X Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte LG Google Nexus 5X Smartphone Uw LG Google Nexus 5X is defect en u wilt uw Google Nexus 5X laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw LG Google Nexus 5X bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte LG Google Nexus 5X zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de LG Google Nexus 5X reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparaties/schades die het meest voorkomen bij de LG Google Nexus 5X

Met 25 procent is de reparatie van het display de meest gevraagde reparatie bij LG Google Nexus 5X. Op de tweede en derde plaats staan de Reparatie displayglas-touchscreen met 25 procent en de Reparatie luidspreker met 25 procent.

Het onderstaande diagram (informatiegrafiek) toont duidelijk de verdeling van de reparaties/schades die het vaakst voorkomen bij de LG Google Nexus 5X. De statistieken zijn gemaakt op basis van de reparatie-aanvragen (meerdere aanvragen mogelijk) .

Reparatie display

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de reparatie of de vervanging / omwisseling van het display (LCD / touchscreen) van uw LG Google Nexus 5X. Het display van de LG Google Nexus 5X kan bijvoorbeeld na een val niet meer reageren op invoer, hij blijft helemaal zwart, geeft een pixelfout aan of het displayglas is gescheurd, bekrast, gebarsten of versplinterd. De meeste schade aan het display kan niet gerepareerd worden. De gehele eenheid van de Google Nexus 5X moet dan vervangen/omgewisseld worden, aangezien de afzonderlijke onderdelen (sensoren, LCD / beeldscherm, touchscreen) stevig aan elkaar gelijmd zijn.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5X Reparatie display bij MyTrendyPhone repareren
125,70
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie display voor de LG Google Nexus 5XReparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw LG Google Nexus 5X is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de Google Nexus 5X vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5X Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
125,70
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de LG Google Nexus 5XReparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw LG Google Nexus 5X is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de Google Nexus 5X vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5X Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
125,70
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de LG Google Nexus 5XReparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw LG Google Nexus 5X niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw Google Nexus 5X heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5X Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de LG Google Nexus 5XReparatie waterschade

Wanneer uw LG Google Nexus 5X in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw Google Nexus 5X door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5X Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de LG Google Nexus 5XReparatie luidspreker

Eenreparatie of een vervanging / omwisseling van de luidspreker van uw LG Google Nexus 5X is nodig, wanneer gesprekken ondanks de juiste instelling te zacht of helemaal niet te verstaan zijn of door constante storingen (drop-outs, kraken) moeilijk te verstaan zijn.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5X Reparatie luidspreker bij MyTrendyPhone repareren
45,30
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie luidspreker voor de LG Google Nexus 5XReparatie simkaartlezer

Als uw LG Google Nexus 5X uw simkaart niet meer kunt lezen, dan is de simkaart lezer waarschijnlijk kapot. Na reparatie of vervanging / omwisseling van de simkaartlezer werkt uw Google Nexus 5X weer perfect.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5X Reparatie simkaartlezer bij MyTrendyPhone repareren
64,80
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie simkaartlezer voor de LG Google Nexus 5XReparatie camera

Wanneer de camera aan de voorkant/hoofdcamera (camera aan de achterkant) van uw LG Google Nexus 5X alleen nog maar onscherpe (wazige) foto''s maakt of uw display ondanks het feit dat de camerafunctie aan staat zwart blijft, dan kan reparatie van de camera het betreffende probleem oplossen.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5X Reparatie camera bij MyTrendyPhone repareren
94,60
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie camera voor de LG Google Nexus 5XReparatie vibratiefunctie

U moeteen reparatie aan de vibratiefunctie laten uitvoeren, wanneer uw LG Google Nexus 5X ondanks de ingeschakelde vibratiefunctie niet vibreert.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5X Reparatie vibratiefunctie bij MyTrendyPhone repareren
34,90
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie vibratiefunctie voor de LG Google Nexus 5XReparatie software

Wanneer u uwLG Google Nexus 5X niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw Google Nexus 5X om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5X Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de LG Google Nexus 5XReparatie speaker

Wanneer u tijdens meerdere telefoongesprekken uw gesprekspartner bijna niet of helemaal niet verstaat, dan is waarschijnlijk de speaker van uw Google Nexus 5X kapot of beschadigd. Deze problemen kunnen door de reparatie dan wel de vervanging / omwisseling van de speaker van uwLG Google Nexus 5X verholpen worden.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5X Reparatie speaker bij MyTrendyPhone repareren
34,90
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie speaker voor de LG Google Nexus 5X

Helaas komt de schade aan uw Google Nexus 5X (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw LG Google Nexus 5X ook aanbieden.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5X schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com