Wie is online

We hebben 10 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte LG Google Nexus 5 Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte LG Google Nexus 5 Smartphone Uw LG Google Nexus 5 is defect en u wilt uw Google Nexus 5 laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw LG Google Nexus 5 bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte LG Google Nexus 5 zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de LG Google Nexus 5 reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparatie display

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de reparatie of de vervanging / omwisseling van het display (LCD / touchscreen) van uw LG Google Nexus 5. Het display van de LG Google Nexus 5 kan bijvoorbeeld na een val niet meer reageren op invoer, hij blijft helemaal zwart, geeft een pixelfout aan of het displayglas is gescheurd, bekrast, gebarsten of versplinterd. De meeste schade aan het display kan niet gerepareerd worden. De gehele eenheid van de Google Nexus 5 moet dan vervangen/omgewisseld worden, aangezien de afzonderlijke onderdelen (sensoren, LCD / beeldscherm, touchscreen) stevig aan elkaar gelijmd zijn.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5 Reparatie display bij MyTrendyPhone repareren
131,80
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie display voor de LG Google Nexus 5Reparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw LG Google Nexus 5 is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de Google Nexus 5 vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5 Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
131,80
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de LG Google Nexus 5Reparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw LG Google Nexus 5 is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de Google Nexus 5 vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5 Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
131,80
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de LG Google Nexus 5Reparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw LG Google Nexus 5 niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw Google Nexus 5 heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5 Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de LG Google Nexus 5Reparatie waterschade

Wanneer uw LG Google Nexus 5 in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw Google Nexus 5 door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5 Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de LG Google Nexus 5Reparatie accu

De accu van uw LG Google Nexus 5 is erg snel leeg of kan helemaal niet meer opgeladen worden? In dit geval kunt u de accu laten repareren of vervangen / omwisselen.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5 Reparatie accu bij MyTrendyPhone repareren
41,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie accu voor de LG Google Nexus 5Reparatie luidspreker

Eenreparatie of een vervanging / omwisseling van de luidspreker van uw LG Google Nexus 5 is nodig, wanneer gesprekken ondanks de juiste instelling te zacht of helemaal niet te verstaan zijn of door constante storingen (drop-outs, kraken) moeilijk te verstaan zijn.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5 Reparatie luidspreker bij MyTrendyPhone repareren
44,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie luidspreker voor de LG Google Nexus 5Reparatie microfoon

De reparatie of vervanging / omwisseling van de microfoon van uw LG Google Nexus 5 is meestal noodzakelijk, wanneer uw gesprekspartner u bijna of helemaal niet meer kan verstaan. Ook constante storingen (drop-outs, kraken) bij degene die gebeld wordt kunnen duiden op een microfoonprobleem van uw Google Nexus 5.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5 Reparatie microfoon bij MyTrendyPhone repareren
59,60
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie microfoon voor de LG Google Nexus 5Reparatie camera

Wanneer de camera aan de voorkant/hoofdcamera (camera aan de achterkant) van uw LG Google Nexus 5 alleen nog maar onscherpe (wazige) foto''s maakt of uw display ondanks het feit dat de camerafunctie aan staat zwart blijft, dan kan reparatie van de camera het betreffende probleem oplossen.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5 Reparatie camera bij MyTrendyPhone repareren
77,70
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie camera voor de LG Google Nexus 5Reparatie software

Wanneer u uwLG Google Nexus 5 niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw Google Nexus 5 om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5 Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de LG Google Nexus 5Reparatie speaker

Wanneer u tijdens meerdere telefoongesprekken uw gesprekspartner bijna niet of helemaal niet verstaat, dan is waarschijnlijk de speaker van uw Google Nexus 5 kapot of beschadigd. Deze problemen kunnen door de reparatie dan wel de vervanging / omwisseling van de speaker van uwLG Google Nexus 5 verholpen worden.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5 Reparatie speaker bij MyTrendyPhone repareren
33,60
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie speaker voor de LG Google Nexus 5

Helaas komt de schade aan uw Google Nexus 5 (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw LG Google Nexus 5 ook aanbieden.

MyTrendyPhone

LG Google Nexus 5 schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com