Wie is online

We hebben 21 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte LG G3s Mini Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte LG G3s Mini Smartphone Uw LG G3s Mini is defect en u wilt uw G3s Mini laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw LG G3s Mini bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte LG G3s Mini zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de LG G3s Mini reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw LG G3s Mini is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de G3s Mini vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

LG G3s Mini Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
53,10
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de LG G3s MiniReparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw LG G3s Mini niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw G3s Mini heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

LG G3s Mini Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de LG G3s MiniReparatie waterschade

Wanneer uw LG G3s Mini in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw G3s Mini door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

LG G3s Mini Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de LG G3s MiniReparatie luidspreker

Eenreparatie of een vervanging / omwisseling van de luidspreker van uw LG G3s Mini is nodig, wanneer gesprekken ondanks de juiste instelling te zacht of helemaal niet te verstaan zijn of door constante storingen (drop-outs, kraken) moeilijk te verstaan zijn.

MyTrendyPhone

LG G3s Mini Reparatie luidspreker bij MyTrendyPhone repareren
47,90
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie luidspreker voor de LG G3s MiniReparatie camera

Wanneer de camera aan de voorkant/hoofdcamera (camera aan de achterkant) van uw LG G3s Mini alleen nog maar onscherpe (wazige) foto''s maakt of uw display ondanks het feit dat de camerafunctie aan staat zwart blijft, dan kan reparatie van de camera het betreffende probleem oplossen.

MyTrendyPhone

LG G3s Mini Reparatie camera bij MyTrendyPhone repareren
35,60
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie camera voor de LG G3s MiniReparatie software

Wanneer u uwLG G3s Mini niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw G3s Mini om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

LG G3s Mini Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de LG G3s MiniReparatie speaker

Wanneer u tijdens meerdere telefoongesprekken uw gesprekspartner bijna niet of helemaal niet verstaat, dan is waarschijnlijk de speaker van uw G3s Mini kapot of beschadigd. Deze problemen kunnen door de reparatie dan wel de vervanging / omwisseling van de speaker van uwLG G3s Mini verholpen worden.

MyTrendyPhone

LG G3s Mini Reparatie speaker bij MyTrendyPhone repareren
34,90
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie speaker voor de LG G3s Mini

Helaas komt de schade aan uw G3s Mini (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw LG G3s Mini ook aanbieden.

MyTrendyPhone

LG G3s Mini schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com