Wie is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte Lenovo Moto Z Play Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte Lenovo Moto Z Play Smartphone Uw Lenovo Moto Z Play is defect en u wilt uw Moto Z Play laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw Lenovo Moto Z Play bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte Lenovo Moto Z Play zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de Lenovo Moto Z Play reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparaties/schades die het meest voorkomen bij de Lenovo Moto Z Play

Met 100 procent is de reparatie van het display de meest gevraagde reparatie bij Lenovo Moto Z Play.

Het onderstaande diagram (informatiegrafiek) toont duidelijk de verdeling van de reparaties/schades die het vaakst voorkomen bij de Lenovo Moto Z Play. De statistieken zijn gemaakt op basis van de reparatie-aanvragen (meerdere aanvragen mogelijk) .

Reparatie display

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de reparatie of de vervanging / omwisseling van het display (LCD / touchscreen) van uw Lenovo Moto Z Play. Het display van de Lenovo Moto Z Play kan bijvoorbeeld na een val niet meer reageren op invoer, hij blijft helemaal zwart, geeft een pixelfout aan of het displayglas is gescheurd, bekrast, gebarsten of versplinterd. De meeste schade aan het display kan niet gerepareerd worden. De gehele eenheid van de Moto Z Play moet dan vervangen/omgewisseld worden, aangezien de afzonderlijke onderdelen (sensoren, LCD / beeldscherm, touchscreen) stevig aan elkaar gelijmd zijn.

MyTrendyPhone

Lenovo Moto Z Play Reparatie display bij MyTrendyPhone repareren
159,50
(Stand: 10-dec-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie display voor de Lenovo Moto Z PlayReparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw Lenovo Moto Z Play is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de Moto Z Play vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Lenovo Moto Z Play Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
159,50
(Stand: 10-dec-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de Lenovo Moto Z PlayReparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw Lenovo Moto Z Play is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de Moto Z Play vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Lenovo Moto Z Play Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
159,50
(Stand: 10-dec-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de Lenovo Moto Z PlayReparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw Lenovo Moto Z Play niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw Moto Z Play heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Lenovo Moto Z Play Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 10-dec-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de Lenovo Moto Z PlayReparatie waterschade

Wanneer uw Lenovo Moto Z Play in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw Moto Z Play door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Lenovo Moto Z Play Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 10-dec-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de Lenovo Moto Z PlayReparatie software

Wanneer u uwLenovo Moto Z Play niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw Moto Z Play om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

Lenovo Moto Z Play Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 10-dec-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de Lenovo Moto Z Play

Helaas komt de schade aan uw Moto Z Play (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw Lenovo Moto Z Play ook aanbieden.

MyTrendyPhone

Lenovo Moto Z Play schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com

Notice: Undefined index: gsmreparatievergelijken.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 435

Notice: Undefined index: gsmreparatievergelijken.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437