Wie is online

We hebben 13 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte Lenovo Moto G4 Plus Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte Lenovo Moto G4 Plus Smartphone Uw Lenovo Moto G4 Plus is defect en u wilt uw Moto G4 Plus laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw Lenovo Moto G4 Plus bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte Lenovo Moto G4 Plus zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de Lenovo Moto G4 Plus reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparatie display

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de reparatie of de vervanging / omwisseling van het display (LCD / touchscreen) van uw Lenovo Moto G4 Plus. Het display van de Lenovo Moto G4 Plus kan bijvoorbeeld na een val niet meer reageren op invoer, hij blijft helemaal zwart, geeft een pixelfout aan of het displayglas is gescheurd, bekrast, gebarsten of versplinterd. De meeste schade aan het display kan niet gerepareerd worden. De gehele eenheid van de Moto G4 Plus moet dan vervangen/omgewisseld worden, aangezien de afzonderlijke onderdelen (sensoren, LCD / beeldscherm, touchscreen) stevig aan elkaar gelijmd zijn.

MyTrendyPhone

Lenovo Moto G4 Plus Reparatie display bij MyTrendyPhone repareren
103,70
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie display voor de Lenovo Moto G4 PlusReparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw Lenovo Moto G4 Plus is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de Moto G4 Plus vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Lenovo Moto G4 Plus Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
103,70
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de Lenovo Moto G4 PlusReparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw Lenovo Moto G4 Plus is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de Moto G4 Plus vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Lenovo Moto G4 Plus Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
103,70
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de Lenovo Moto G4 PlusReparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw Lenovo Moto G4 Plus niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw Moto G4 Plus heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Lenovo Moto G4 Plus Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de Lenovo Moto G4 PlusReparatie waterschade

Wanneer uw Lenovo Moto G4 Plus in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw Moto G4 Plus door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Lenovo Moto G4 Plus Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de Lenovo Moto G4 Plus

Helaas komt de schade aan uw Moto G4 Plus (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw Lenovo Moto G4 Plus ook aanbieden.

MyTrendyPhone

Lenovo Moto G4 Plus schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com