Wie is online

We hebben 13 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte Huawei P9 Lite Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte Huawei P9 Lite Smartphone Uw Huawei P9 Lite is defect en u wilt uw P9 Lite laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw Huawei P9 Lite bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte Huawei P9 Lite zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de Huawei P9 Lite reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparatie display

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de reparatie of de vervanging / omwisseling van het display (LCD / touchscreen) van uw Huawei P9 Lite. Het display van de Huawei P9 Lite kan bijvoorbeeld na een val niet meer reageren op invoer, hij blijft helemaal zwart, geeft een pixelfout aan of het displayglas is gescheurd, bekrast, gebarsten of versplinterd. De meeste schade aan het display kan niet gerepareerd worden. De gehele eenheid van de P9 Lite moet dan vervangen/omgewisseld worden, aangezien de afzonderlijke onderdelen (sensoren, LCD / beeldscherm, touchscreen) stevig aan elkaar gelijmd zijn.

MyTrendyPhone

Huawei P9 Lite Reparatie display bij MyTrendyPhone repareren
111,50
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie display voor de Huawei P9 LiteReparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw Huawei P9 Lite is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de P9 Lite vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Huawei P9 Lite Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
111,50
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de Huawei P9 LiteReparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw Huawei P9 Lite is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de P9 Lite vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Huawei P9 Lite Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
111,50
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de Huawei P9 LiteReparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw Huawei P9 Lite niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw P9 Lite heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Huawei P9 Lite Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de Huawei P9 LiteReparatie waterschade

Wanneer uw Huawei P9 Lite in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw P9 Lite door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Huawei P9 Lite Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de Huawei P9 LiteReparatie luidspreker

Eenreparatie of een vervanging / omwisseling van de luidspreker van uw Huawei P9 Lite is nodig, wanneer gesprekken ondanks de juiste instelling te zacht of helemaal niet te verstaan zijn of door constante storingen (drop-outs, kraken) moeilijk te verstaan zijn.

MyTrendyPhone

Huawei P9 Lite Reparatie luidspreker bij MyTrendyPhone repareren
37,50
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie luidspreker voor de Huawei P9 LiteReparatie camera

Wanneer de camera aan de voorkant/hoofdcamera (camera aan de achterkant) van uw Huawei P9 Lite alleen nog maar onscherpe (wazige) foto''s maakt of uw display ondanks het feit dat de camerafunctie aan staat zwart blijft, dan kan reparatie van de camera het betreffende probleem oplossen.

MyTrendyPhone

Huawei P9 Lite Reparatie camera bij MyTrendyPhone repareren
49,20
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie camera voor de Huawei P9 LiteReparatie software

Wanneer u uwHuawei P9 Lite niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw P9 Lite om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

Huawei P9 Lite Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de Huawei P9 Lite

Helaas komt de schade aan uw P9 Lite (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw Huawei P9 Lite ook aanbieden.

MyTrendyPhone

Huawei P9 Lite schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com