Wie is online

We hebben 9 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte Huawei P10 Plus Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte Huawei P10 Plus Smartphone Uw Huawei P10 Plus is defect en u wilt uw P10 Plus laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw Huawei P10 Plus bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte Huawei P10 Plus zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de Huawei P10 Plus reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.


Welke schade aan uw Huawei P10 Plus moet gerepareerd worden?

Reparatiediagnose
Reparatie waterschade
Reparatie software
Andere reparaties

Reparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw Huawei P10 Plus niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw P10 Plus heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Huawei P10 Plus Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de Huawei P10 PlusReparatie waterschade

Wanneer uw Huawei P10 Plus in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw P10 Plus door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Huawei P10 Plus Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de Huawei P10 PlusReparatie software

Wanneer u uwHuawei P10 Plus niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw P10 Plus om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

Huawei P10 Plus Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de Huawei P10 Plus

Helaas komt de schade aan uw P10 Plus (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw Huawei P10 Plus ook aanbieden.

MyTrendyPhone

Huawei P10 Plus schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com