Wie is online

We hebben 12 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte Huawei P10 lite Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte Huawei P10 lite Smartphone Uw Huawei P10 lite is defect en u wilt uw P10 lite laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw Huawei P10 lite bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte Huawei P10 lite zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de Huawei P10 lite reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.


Welke schade aan uw Huawei P10 lite moet gerepareerd worden?

Reparatiediagnose
Reparatie waterschade
Reparatie software
Andere reparaties

Reparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw Huawei P10 lite niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw P10 lite heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Huawei P10 lite Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de Huawei P10 liteReparatie waterschade

Wanneer uw Huawei P10 lite in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw P10 lite door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Huawei P10 lite Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de Huawei P10 liteReparatie software

Wanneer u uwHuawei P10 lite niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw P10 lite om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

Huawei P10 lite Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de Huawei P10 lite

Helaas komt de schade aan uw P10 lite (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw Huawei P10 lite ook aanbieden.

MyTrendyPhone

Huawei P10 lite schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com