Wie is online

We hebben 7 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte Huawei Mate 8 Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte Huawei Mate 8 Smartphone Uw Huawei Mate 8 is defect en u wilt uw Mate 8 laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw Huawei Mate 8 bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte Huawei Mate 8 zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de Huawei Mate 8 reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparaties/schades die het meest voorkomen bij de Huawei Mate 8

Met 57,1 procent is de reparatie van het display de meest gevraagde reparatie bij Huawei Mate 8. Op de tweede en derde plaats staan de Reparatie displayglas-touchscreen met 14,3 procent en de Reparatiediagnose met 14,3 procent.

Het onderstaande diagram (informatiegrafiek) toont duidelijk de verdeling van de reparaties/schades die het vaakst voorkomen bij de Huawei Mate 8. De statistieken zijn gemaakt op basis van de reparatie-aanvragen (meerdere aanvragen mogelijk) .

Reparatie display

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de reparatie of de vervanging / omwisseling van het display (LCD / touchscreen) van uw Huawei Mate 8. Het display van de Huawei Mate 8 kan bijvoorbeeld na een val niet meer reageren op invoer, hij blijft helemaal zwart, geeft een pixelfout aan of het displayglas is gescheurd, bekrast, gebarsten of versplinterd. De meeste schade aan het display kan niet gerepareerd worden. De gehele eenheid van de Mate 8 moet dan vervangen/omgewisseld worden, aangezien de afzonderlijke onderdelen (sensoren, LCD / beeldscherm, touchscreen) stevig aan elkaar gelijmd zijn.

MyTrendyPhone

Huawei Mate 8 Reparatie display bij MyTrendyPhone repareren
116,70
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie display voor de Huawei Mate 8Reparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw Huawei Mate 8 is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de Mate 8 vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Huawei Mate 8 Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
116,70
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de Huawei Mate 8Reparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw Huawei Mate 8 is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de Mate 8 vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Huawei Mate 8 Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
116,70
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de Huawei Mate 8Reparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw Huawei Mate 8 niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw Mate 8 heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Huawei Mate 8 Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de Huawei Mate 8Reparatie waterschade

Wanneer uw Huawei Mate 8 in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw Mate 8 door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Huawei Mate 8 Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de Huawei Mate 8Reparatie luidspreker

Eenreparatie of een vervanging / omwisseling van de luidspreker van uw Huawei Mate 8 is nodig, wanneer gesprekken ondanks de juiste instelling te zacht of helemaal niet te verstaan zijn of door constante storingen (drop-outs, kraken) moeilijk te verstaan zijn.

MyTrendyPhone

Huawei Mate 8 Reparatie luidspreker bij MyTrendyPhone repareren
38,80
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie luidspreker voor de Huawei Mate 8Reparatie simkaartlezer

Als uw Huawei Mate 8 uw simkaart niet meer kunt lezen, dan is de simkaart lezer waarschijnlijk kapot. Na reparatie of vervanging / omwisseling van de simkaartlezer werkt uw Mate 8 weer perfect.

MyTrendyPhone

Huawei Mate 8 Reparatie simkaartlezer bij MyTrendyPhone repareren
64,80
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie simkaartlezer voor de Huawei Mate 8Reparatie software

Wanneer u uwHuawei Mate 8 niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw Mate 8 om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

Huawei Mate 8 Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de Huawei Mate 8

Helaas komt de schade aan uw Mate 8 (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw Huawei Mate 8 ook aanbieden.

MyTrendyPhone

Huawei Mate 8 schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com