Wie is online

We hebben 131 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte Huawei Mate 10 lite Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte Huawei Mate 10 lite Smartphone Uw Huawei Mate 10 lite is defect en u wilt uw Mate 10 lite laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw Huawei Mate 10 lite bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte Huawei Mate 10 lite zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de Huawei Mate 10 lite reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparatie display

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de reparatie of de vervanging / omwisseling van het display (LCD / touchscreen) van uw Huawei Mate 10 lite. Het display van de Huawei Mate 10 lite kan bijvoorbeeld na een val niet meer reageren op invoer, hij blijft helemaal zwart, geeft een pixelfout aan of het displayglas is gescheurd, bekrast, gebarsten of versplinterd. De meeste schade aan het display kan niet gerepareerd worden. De gehele eenheid van de Mate 10 lite moet dan vervangen/omgewisseld worden, aangezien de afzonderlijke onderdelen (sensoren, LCD / beeldscherm, touchscreen) stevig aan elkaar gelijmd zijn.

MyTrendyPhone

Huawei Mate 10 lite Reparatie display bij MyTrendyPhone repareren
120,60
(Stand: 22-apr-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie display voor de Huawei Mate 10 liteReparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw Huawei Mate 10 lite is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de Mate 10 lite vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Huawei Mate 10 lite Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
120,60
(Stand: 22-apr-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de Huawei Mate 10 liteReparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw Huawei Mate 10 lite is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de Mate 10 lite vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Huawei Mate 10 lite Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
120,60
(Stand: 22-apr-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de Huawei Mate 10 liteReparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw Huawei Mate 10 lite niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw Mate 10 lite heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Huawei Mate 10 lite Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 22-apr-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de Huawei Mate 10 liteReparatie software

Wanneer u uwHuawei Mate 10 lite niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw Mate 10 lite om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

Huawei Mate 10 lite Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 22-apr-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de Huawei Mate 10 lite

Helaas komt de schade aan uw Mate 10 lite (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw Huawei Mate 10 lite ook aanbieden.

MyTrendyPhone

Huawei Mate 10 lite schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com

Notice: Undefined index: gsmreparatievergelijken.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 435

Notice: Undefined index: gsmreparatievergelijken.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437