Wie is online

We hebben 13 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte Huawei Google Nexus 6P Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte Huawei Google Nexus 6P Smartphone Uw Huawei Google Nexus 6P is defect en u wilt uw Google Nexus 6P laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw Huawei Google Nexus 6P bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte Huawei Google Nexus 6P zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de Huawei Google Nexus 6P reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparaties/schades die het meest voorkomen bij de Huawei Google Nexus 6P

Met 50 procent is de reparatiediagnose de meest gevraagde reparatie bij Huawei Google Nexus 6P. Op de tweede plaats staat de reparatie van de camera met 50 procent.

Het onderstaande diagram (informatiegrafiek) toont duidelijk de verdeling van de reparaties/schades die het vaakst voorkomen bij de Huawei Google Nexus 6P. De statistieken zijn gemaakt op basis van de reparatie-aanvragen (meerdere aanvragen mogelijk) .

Reparatie display

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de reparatie of de vervanging / omwisseling van het display (LCD / touchscreen) van uw Huawei Google Nexus 6P. Het display van de Huawei Google Nexus 6P kan bijvoorbeeld na een val niet meer reageren op invoer, hij blijft helemaal zwart, geeft een pixelfout aan of het displayglas is gescheurd, bekrast, gebarsten of versplinterd. De meeste schade aan het display kan niet gerepareerd worden. De gehele eenheid van de Google Nexus 6P moet dan vervangen/omgewisseld worden, aangezien de afzonderlijke onderdelen (sensoren, LCD / beeldscherm, touchscreen) stevig aan elkaar gelijmd zijn.

MyTrendyPhone

Huawei Google Nexus 6P Reparatie display bij MyTrendyPhone repareren
233,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie display voor de Huawei Google Nexus 6PReparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw Huawei Google Nexus 6P is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de Google Nexus 6P vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Huawei Google Nexus 6P Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
233,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de Huawei Google Nexus 6PReparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw Huawei Google Nexus 6P is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de Google Nexus 6P vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Huawei Google Nexus 6P Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
233,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de Huawei Google Nexus 6PReparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw Huawei Google Nexus 6P niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw Google Nexus 6P heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Huawei Google Nexus 6P Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de Huawei Google Nexus 6PReparatie waterschade

Wanneer uw Huawei Google Nexus 6P in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw Google Nexus 6P door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Huawei Google Nexus 6P Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de Huawei Google Nexus 6PReparatie luidspreker

Eenreparatie of een vervanging / omwisseling van de luidspreker van uw Huawei Google Nexus 6P is nodig, wanneer gesprekken ondanks de juiste instelling te zacht of helemaal niet te verstaan zijn of door constante storingen (drop-outs, kraken) moeilijk te verstaan zijn.

MyTrendyPhone

Huawei Google Nexus 6P Reparatie luidspreker bij MyTrendyPhone repareren
38,80
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie luidspreker voor de Huawei Google Nexus 6PReparatie camera

Wanneer de camera aan de voorkant/hoofdcamera (camera aan de achterkant) van uw Huawei Google Nexus 6P alleen nog maar onscherpe (wazige) foto''s maakt of uw display ondanks het feit dat de camerafunctie aan staat zwart blijft, dan kan reparatie van de camera het betreffende probleem oplossen.

MyTrendyPhone

Huawei Google Nexus 6P Reparatie camera bij MyTrendyPhone repareren
50,50
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie camera voor de Huawei Google Nexus 6PReparatie speaker

Wanneer u tijdens meerdere telefoongesprekken uw gesprekspartner bijna niet of helemaal niet verstaat, dan is waarschijnlijk de speaker van uw Google Nexus 6P kapot of beschadigd. Deze problemen kunnen door de reparatie dan wel de vervanging / omwisseling van de speaker van uwHuawei Google Nexus 6P verholpen worden.

MyTrendyPhone

Huawei Google Nexus 6P Reparatie speaker bij MyTrendyPhone repareren
32,30
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie speaker voor de Huawei Google Nexus 6P

Helaas komt de schade aan uw Google Nexus 6P (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw Huawei Google Nexus 6P ook aanbieden.

MyTrendyPhone

Huawei Google Nexus 6P schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com