Wie is online

We hebben 143 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte HTC U Ultra Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte HTC U Ultra Smartphone Uw HTC U Ultra is defect en u wilt uw U Ultra laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw HTC U Ultra bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte HTC U Ultra zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de HTC U Ultra reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.


Welke schade aan uw HTC U Ultra moet gerepareerd worden?

Reparatie software
Andere reparaties

Reparatie software

Wanneer u uwHTC U Ultra niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw U Ultra om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

HTC U Ultra Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 22-apr-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de HTC U Ultra

Helaas komt de schade aan uw U Ultra (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw HTC U Ultra ook aanbieden.

MyTrendyPhone

HTC U Ultra schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com

Notice: Undefined index: gsmreparatievergelijken.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 435

Notice: Undefined index: gsmreparatievergelijken.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437