Wie is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte HTC U 11 Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte HTC U 11 Smartphone Uw HTC U 11 is defect en u wilt uw U 11 laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw HTC U 11 bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte HTC U 11 zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de HTC U 11 reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparatie display

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de reparatie of de vervanging / omwisseling van het display (LCD / touchscreen) van uw HTC U 11. Het display van de HTC U 11 kan bijvoorbeeld na een val niet meer reageren op invoer, hij blijft helemaal zwart, geeft een pixelfout aan of het displayglas is gescheurd, bekrast, gebarsten of versplinterd. De meeste schade aan het display kan niet gerepareerd worden. De gehele eenheid van de U 11 moet dan vervangen/omgewisseld worden, aangezien de afzonderlijke onderdelen (sensoren, LCD / beeldscherm, touchscreen) stevig aan elkaar gelijmd zijn.

MyTrendyPhone

HTC U 11 Reparatie display bij MyTrendyPhone repareren
224,40
(Stand: 22-apr-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie display voor de HTC U 11Reparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw HTC U 11 is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de U 11 vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

HTC U 11 Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
224,40
(Stand: 22-apr-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de HTC U 11Reparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw HTC U 11 is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de U 11 vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

HTC U 11 Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
224,40
(Stand: 22-apr-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de HTC U 11Reparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw HTC U 11 niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw U 11 heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

HTC U 11 Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 22-apr-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de HTC U 11Reparatie waterschade

Wanneer uw HTC U 11 in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw U 11 door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

HTC U 11 Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 22-apr-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de HTC U 11Reparatie accu

De accu van uw HTC U 11 is erg snel leeg of kan helemaal niet meer opgeladen worden? In dit geval kunt u de accu laten repareren of vervangen / omwisselen.

MyTrendyPhone

HTC U 11 Reparatie accu bij MyTrendyPhone repareren
75,10
(Stand: 22-apr-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie accu voor de HTC U 11Reparatie camera

Wanneer de camera aan de voorkant/hoofdcamera (camera aan de achterkant) van uw HTC U 11 alleen nog maar onscherpe (wazige) foto''s maakt of uw display ondanks het feit dat de camerafunctie aan staat zwart blijft, dan kan reparatie van de camera het betreffende probleem oplossen.

MyTrendyPhone

HTC U 11 Reparatie camera bij MyTrendyPhone repareren
71,20
(Stand: 22-apr-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie camera voor de HTC U 11Reparatie software

Wanneer u uwHTC U 11 niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw U 11 om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

HTC U 11 Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 22-apr-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de HTC U 11

Helaas komt de schade aan uw U 11 (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw HTC U 11 ook aanbieden.

MyTrendyPhone

HTC U 11 schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com

Notice: Undefined index: gsmreparatievergelijken.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 435

Notice: Undefined index: gsmreparatievergelijken.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437