Wie is online

We hebben 26 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte HTC U 11 Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte HTC U 11 Smartphone Uw HTC U 11 is defect en u wilt uw U 11 laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw HTC U 11 bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte HTC U 11 zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de HTC U 11 reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.


Welke schade aan uw HTC U 11 moet gerepareerd worden?

Reparatie software
Andere reparaties

Reparatie software

Wanneer u uwHTC U 11 niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw U 11 om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

HTC U 11 Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 2-jul-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de HTC U 11

Helaas komt de schade aan uw U 11 (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw HTC U 11 ook aanbieden.

MyTrendyPhone

HTC U 11 schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com

Notice: Undefined index: gsmreparatievergelijken.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 435

Notice: Undefined index: gsmreparatievergelijken.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437