Wie is online

We hebben 12 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte HTC One Mini Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte HTC One Mini Smartphone Uw HTC One Mini is defect en u wilt uw One Mini laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw HTC One Mini bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte HTC One Mini zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de HTC One Mini reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparaties/schades die het meest voorkomen bij de HTC One Mini

Met 100 procent is de reparatie van de accu de meest gevraagde reparatie bij het HTC One Mini.

Het onderstaande diagram (informatiegrafiek) toont duidelijk de verdeling van de reparaties/schades die het vaakst voorkomen bij de HTC One Mini. De statistieken zijn gemaakt op basis van de reparatie-aanvragen (meerdere aanvragen mogelijk) .

Reparatie display

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de reparatie of de vervanging / omwisseling van het display (LCD / touchscreen) van uw HTC One Mini. Het display van de HTC One Mini kan bijvoorbeeld na een val niet meer reageren op invoer, hij blijft helemaal zwart, geeft een pixelfout aan of het displayglas is gescheurd, bekrast, gebarsten of versplinterd. De meeste schade aan het display kan niet gerepareerd worden. De gehele eenheid van de One Mini moet dan vervangen/omgewisseld worden, aangezien de afzonderlijke onderdelen (sensoren, LCD / beeldscherm, touchscreen) stevig aan elkaar gelijmd zijn.

MyTrendyPhone

HTC One Mini Reparatie display bij MyTrendyPhone repareren
85,50
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie display voor de HTC One MiniReparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw HTC One Mini is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de One Mini vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

HTC One Mini Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
85,50
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de HTC One MiniReparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw HTC One Mini is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de One Mini vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

HTC One Mini Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
85,50
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de HTC One MiniReparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw HTC One Mini niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw One Mini heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

HTC One Mini Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de HTC One MiniReparatie waterschade

Wanneer uw HTC One Mini in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw One Mini door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

HTC One Mini Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de HTC One MiniReparatie accu

De accu van uw HTC One Mini is erg snel leeg of kan helemaal niet meer opgeladen worden? In dit geval kunt u de accu laten repareren of vervangen / omwisselen.

MyTrendyPhone

HTC One Mini Reparatie accu bij MyTrendyPhone repareren
47,90
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie accu voor de HTC One MiniReparatie simkaartlezer

Als uw HTC One Mini uw simkaart niet meer kunt lezen, dan is de simkaart lezer waarschijnlijk kapot. Na reparatie of vervanging / omwisseling van de simkaartlezer werkt uw One Mini weer perfect.

MyTrendyPhone

HTC One Mini Reparatie simkaartlezer bij MyTrendyPhone repareren
41,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie simkaartlezer voor de HTC One MiniReparatie achterkant

Aangezien de schade aan de achterkant in de loop van de tijd erger kan worden is dereparatie of het vervangen / omwisselen van de backcover / achterkant van uw HTC One Mini niet alleen optisch gezien nuttig. Wanneer de achterkant van uw One Mini bijvoorbeeld kapot is kan dit het binnendringen van vocht of stof verergeren en meer schade veroorzaken.

MyTrendyPhone

HTC One Mini Reparatie achterkant bij MyTrendyPhone repareren
68,60
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie achterkant voor de HTC One MiniReparatie camera

Wanneer de camera aan de voorkant/hoofdcamera (camera aan de achterkant) van uw HTC One Mini alleen nog maar onscherpe (wazige) foto''s maakt of uw display ondanks het feit dat de camerafunctie aan staat zwart blijft, dan kan reparatie van de camera het betreffende probleem oplossen.

MyTrendyPhone

HTC One Mini Reparatie camera bij MyTrendyPhone repareren
58,30
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie camera voor de HTC One MiniReparatie software

Wanneer u uwHTC One Mini niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw One Mini om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

HTC One Mini Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de HTC One MiniReparatie speaker

Wanneer u tijdens meerdere telefoongesprekken uw gesprekspartner bijna niet of helemaal niet verstaat, dan is waarschijnlijk de speaker van uw One Mini kapot of beschadigd. Deze problemen kunnen door de reparatie dan wel de vervanging / omwisseling van de speaker van uwHTC One Mini verholpen worden.

MyTrendyPhone

HTC One Mini Reparatie speaker bij MyTrendyPhone repareren
37,50
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie speaker voor de HTC One Mini

Helaas komt de schade aan uw One Mini (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw HTC One Mini ook aanbieden.

MyTrendyPhone

HTC One Mini schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com