Wie is online

We hebben 12 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte HTC One Mini 2 Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte HTC One Mini 2 Smartphone Uw HTC One Mini 2 is defect en u wilt uw One Mini 2 laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw HTC One Mini 2 bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte HTC One Mini 2 zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de HTC One Mini 2 reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparaties/schades die het meest voorkomen bij de HTC One Mini 2

Met 44,4 procent is de reparatie van de accu de meest gevraagde reparatie bij het HTC One Mini 2. Op de tweede en derde plaats staan de Reparatie displayglas-touchscreen met 33,3 procent en de Reparatie display met 11,1 procent.

Het onderstaande diagram (informatiegrafiek) toont duidelijk de verdeling van de reparaties/schades die het vaakst voorkomen bij de HTC One Mini 2. De statistieken zijn gemaakt op basis van de reparatie-aanvragen (meerdere aanvragen mogelijk) .

Reparatie display

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de reparatie of de vervanging / omwisseling van het display (LCD / touchscreen) van uw HTC One Mini 2. Het display van de HTC One Mini 2 kan bijvoorbeeld na een val niet meer reageren op invoer, hij blijft helemaal zwart, geeft een pixelfout aan of het displayglas is gescheurd, bekrast, gebarsten of versplinterd. De meeste schade aan het display kan niet gerepareerd worden. De gehele eenheid van de One Mini 2 moet dan vervangen/omgewisseld worden, aangezien de afzonderlijke onderdelen (sensoren, LCD / beeldscherm, touchscreen) stevig aan elkaar gelijmd zijn.

MyTrendyPhone

HTC One Mini 2 Reparatie display bij MyTrendyPhone repareren
110,20
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie display voor de HTC One Mini 2Reparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw HTC One Mini 2 is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de One Mini 2 vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

HTC One Mini 2 Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
110,20
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de HTC One Mini 2Reparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw HTC One Mini 2 is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de One Mini 2 vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

HTC One Mini 2 Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
110,20
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de HTC One Mini 2Reparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw HTC One Mini 2 niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw One Mini 2 heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

HTC One Mini 2 Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de HTC One Mini 2Reparatie waterschade

Wanneer uw HTC One Mini 2 in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw One Mini 2 door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

HTC One Mini 2 Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de HTC One Mini 2Reparatie accu

De accu van uw HTC One Mini 2 is erg snel leeg of kan helemaal niet meer opgeladen worden? In dit geval kunt u de accu laten repareren of vervangen / omwisselen.

MyTrendyPhone

HTC One Mini 2 Reparatie accu bij MyTrendyPhone repareren
53,10
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie accu voor de HTC One Mini 2Reparatie luidspreker

Eenreparatie of een vervanging / omwisseling van de luidspreker van uw HTC One Mini 2 is nodig, wanneer gesprekken ondanks de juiste instelling te zacht of helemaal niet te verstaan zijn of door constante storingen (drop-outs, kraken) moeilijk te verstaan zijn.

MyTrendyPhone

HTC One Mini 2 Reparatie luidspreker bij MyTrendyPhone repareren
45,30
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie luidspreker voor de HTC One Mini 2Reparatie software

Wanneer u uwHTC One Mini 2 niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw One Mini 2 om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

HTC One Mini 2 Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de HTC One Mini 2

Helaas komt de schade aan uw One Mini 2 (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw HTC One Mini 2 ook aanbieden.

MyTrendyPhone

HTC One Mini 2 schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com