Wie is online

We hebben 12 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte HTC One (M7) Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte HTC One (M7) Smartphone Uw HTC One (M7) is defect en u wilt uw One (M7) laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw HTC One (M7) bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte HTC One (M7) zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de HTC One (M7) reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparaties/schades die het meest voorkomen bij de HTC One (M7)

Met 100 procent is de reparatie van de accu de meest gevraagde reparatie bij het HTC One (M7).

Het onderstaande diagram (informatiegrafiek) toont duidelijk de verdeling van de reparaties/schades die het vaakst voorkomen bij de HTC One (M7). De statistieken zijn gemaakt op basis van de reparatie-aanvragen (meerdere aanvragen mogelijk) .

Reparatie display

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de reparatie of de vervanging / omwisseling van het display (LCD / touchscreen) van uw HTC One (M7). Het display van de HTC One (M7) kan bijvoorbeeld na een val niet meer reageren op invoer, hij blijft helemaal zwart, geeft een pixelfout aan of het displayglas is gescheurd, bekrast, gebarsten of versplinterd. De meeste schade aan het display kan niet gerepareerd worden. De gehele eenheid van de One (M7) moet dan vervangen/omgewisseld worden, aangezien de afzonderlijke onderdelen (sensoren, LCD / beeldscherm, touchscreen) stevig aan elkaar gelijmd zijn.

MyTrendyPhone

HTC One (M7) Reparatie display bij MyTrendyPhone repareren
137,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie display voor de HTC One (M7)Reparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw HTC One (M7) is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de One (M7) vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

HTC One (M7) Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
137,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de HTC One (M7)Reparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw HTC One (M7) is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de One (M7) vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

HTC One (M7) Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
137,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de HTC One (M7)Reparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw HTC One (M7) niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw One (M7) heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

HTC One (M7) Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de HTC One (M7)Reparatie waterschade

Wanneer uw HTC One (M7) in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw One (M7) door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

HTC One (M7) Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de HTC One (M7)Reparatie accu

De accu van uw HTC One (M7) is erg snel leeg of kan helemaal niet meer opgeladen worden? In dit geval kunt u de accu laten repareren of vervangen / omwisselen.

MyTrendyPhone

HTC One (M7) Reparatie accu bij MyTrendyPhone repareren
42,70
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie accu voor de HTC One (M7)Reparatie luidspreker

Eenreparatie of een vervanging / omwisseling van de luidspreker van uw HTC One (M7) is nodig, wanneer gesprekken ondanks de juiste instelling te zacht of helemaal niet te verstaan zijn of door constante storingen (drop-outs, kraken) moeilijk te verstaan zijn.

MyTrendyPhone

HTC One (M7) Reparatie luidspreker bij MyTrendyPhone repareren
36,20
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie luidspreker voor de HTC One (M7)Reparatie achterkant

Aangezien de schade aan de achterkant in de loop van de tijd erger kan worden is dereparatie of het vervangen / omwisselen van de backcover / achterkant van uw HTC One (M7) niet alleen optisch gezien nuttig. Wanneer de achterkant van uw One (M7) bijvoorbeeld kapot is kan dit het binnendringen van vocht of stof verergeren en meer schade veroorzaken.

MyTrendyPhone

HTC One (M7) Reparatie achterkant bij MyTrendyPhone repareren
57,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie achterkant voor de HTC One (M7)Reparatie microfoon

De reparatie of vervanging / omwisseling van de microfoon van uw HTC One (M7) is meestal noodzakelijk, wanneer uw gesprekspartner u bijna of helemaal niet meer kan verstaan. Ook constante storingen (drop-outs, kraken) bij degene die gebeld wordt kunnen duiden op een microfoonprobleem van uw One (M7).

MyTrendyPhone

HTC One (M7) Reparatie microfoon bij MyTrendyPhone repareren
49,20
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie microfoon voor de HTC One (M7)Reparatie camera

Wanneer de camera aan de voorkant/hoofdcamera (camera aan de achterkant) van uw HTC One (M7) alleen nog maar onscherpe (wazige) foto''s maakt of uw display ondanks het feit dat de camerafunctie aan staat zwart blijft, dan kan reparatie van de camera het betreffende probleem oplossen.

MyTrendyPhone

HTC One (M7) Reparatie camera bij MyTrendyPhone repareren
66,10
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie camera voor de HTC One (M7)Reparatie software

Wanneer u uwHTC One (M7) niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw One (M7) om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

HTC One (M7) Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de HTC One (M7)Reparatie speaker

Wanneer u tijdens meerdere telefoongesprekken uw gesprekspartner bijna niet of helemaal niet verstaat, dan is waarschijnlijk de speaker van uw One (M7) kapot of beschadigd. Deze problemen kunnen door de reparatie dan wel de vervanging / omwisseling van de speaker van uwHTC One (M7) verholpen worden.

MyTrendyPhone

HTC One (M7) Reparatie speaker bij MyTrendyPhone repareren
34,90
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie speaker voor de HTC One (M7)

Helaas komt de schade aan uw One (M7) (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw HTC One (M7) ook aanbieden.

MyTrendyPhone

HTC One (M7) schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com