Wie is online

We hebben 7 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte Google Pixel Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte Google Pixel Smartphone Uw Google Pixel is defect en u wilt uw Pixel laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw Google Pixel bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte Google Pixel zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de Google Pixel reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.


Welke schade aan uw Google Pixel moet gerepareerd worden?

Reparatie software
Andere reparaties

Reparatie software

Wanneer u uwGoogle Pixel niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw Pixel om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

Google Pixel Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de Google Pixel

Helaas komt de schade aan uw Pixel (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw Google Pixel ook aanbieden.

MyTrendyPhone

Google Pixel schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com