Wie is online

We hebben 6 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte Apple iPhone 6S Plus Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte Apple iPhone 6S Plus Smartphone Uw Apple iPhone 6S Plus is defect en u wilt uw iPhone 6S Plus laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw Apple iPhone 6S Plus bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte Apple iPhone 6S Plus zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de Apple iPhone 6S Plus reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.







Reparatie display

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de reparatie of de vervanging / omwisseling van het display (LCD / touchscreen) van uw Apple iPhone 6S Plus. Het display van de Apple iPhone 6S Plus kan bijvoorbeeld na een val niet meer reageren op invoer, hij blijft helemaal zwart, geeft een pixelfout aan of het displayglas is gescheurd, bekrast, gebarsten of versplinterd. De meeste schade aan het display kan niet gerepareerd worden. De gehele eenheid van de iPhone 6S Plus moet dan vervangen/omgewisseld worden, aangezien de afzonderlijke onderdelen (sensoren, LCD / beeldscherm, touchscreen) stevig aan elkaar gelijmd zijn.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 6S Plus Reparatie display bij MyTrendyPhone repareren
203,60
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie display voor de Apple iPhone 6S Plus



Reparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw Apple iPhone 6S Plus is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de iPhone 6S Plus vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 6S Plus Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
203,60
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de Apple iPhone 6S Plus



Reparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw Apple iPhone 6S Plus is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de iPhone 6S Plus vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 6S Plus Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
203,60
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de Apple iPhone 6S Plus



Reparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw Apple iPhone 6S Plus niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw iPhone 6S Plus heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 6S Plus Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de Apple iPhone 6S Plus



Reparatie waterschade

Wanneer uw Apple iPhone 6S Plus in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw iPhone 6S Plus door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 6S Plus Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de Apple iPhone 6S Plus



Reparatie software

Wanneer u uwApple iPhone 6S Plus niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw iPhone 6S Plus om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 6S Plus Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de Apple iPhone 6S Plus





Helaas komt de schade aan uw iPhone 6S Plus (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw Apple iPhone 6S Plus ook aanbieden.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 6S Plus schade aan MyTrendyPhone repareren



Logo star-snippets.com