Wie is online

We hebben 8 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte Apple iPhone 5S Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte Apple iPhone 5S Smartphone Uw Apple iPhone 5S is defect en u wilt uw iPhone 5S laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw Apple iPhone 5S bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte Apple iPhone 5S zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de Apple iPhone 5S reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparaties/schades die het meest voorkomen bij de Apple iPhone 5S

Op de tweede plaats staat de reparatiediagnose met 33,3 procent.

Het onderstaande diagram (informatiegrafiek) toont duidelijk de verdeling van de reparaties/schades die het vaakst voorkomen bij de Apple iPhone 5S. De statistieken zijn gemaakt op basis van de reparatie-aanvragen (meerdere aanvragen mogelijk) .

Reparatie display

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de reparatie of de vervanging / omwisseling van het display (LCD / touchscreen) van uw Apple iPhone 5S. Het display van de Apple iPhone 5S kan bijvoorbeeld na een val niet meer reageren op invoer, hij blijft helemaal zwart, geeft een pixelfout aan of het displayglas is gescheurd, bekrast, gebarsten of versplinterd. De meeste schade aan het display kan niet gerepareerd worden. De gehele eenheid van de iPhone 5S moet dan vervangen/omgewisseld worden, aangezien de afzonderlijke onderdelen (sensoren, LCD / beeldscherm, touchscreen) stevig aan elkaar gelijmd zijn.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5S Reparatie display bij MyTrendyPhone repareren
75,10
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie display voor de Apple iPhone 5SReparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw Apple iPhone 5S is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de iPhone 5S vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5S Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
75,10
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de Apple iPhone 5SReparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw Apple iPhone 5S is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de iPhone 5S vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5S Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
75,10
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de Apple iPhone 5SReparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw Apple iPhone 5S niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw iPhone 5S heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5S Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de Apple iPhone 5SReparatie waterschade

Wanneer uw Apple iPhone 5S in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw iPhone 5S door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5S Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de Apple iPhone 5SReparatie accu

De accu van uw Apple iPhone 5S is erg snel leeg of kan helemaal niet meer opgeladen worden? In dit geval kunt u de accu laten repareren of vervangen / omwisselen.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5S Reparatie accu bij MyTrendyPhone repareren
32,30
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie accu voor de Apple iPhone 5SReparatie luidspreker

Eenreparatie of een vervanging / omwisseling van de luidspreker van uw Apple iPhone 5S is nodig, wanneer gesprekken ondanks de juiste instelling te zacht of helemaal niet te verstaan zijn of door constante storingen (drop-outs, kraken) moeilijk te verstaan zijn.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5S Reparatie luidspreker bij MyTrendyPhone repareren
40,10
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie luidspreker voor de Apple iPhone 5SReparatie camera

Wanneer de camera aan de voorkant/hoofdcamera (camera aan de achterkant) van uw Apple iPhone 5S alleen nog maar onscherpe (wazige) foto''s maakt of uw display ondanks het feit dat de camerafunctie aan staat zwart blijft, dan kan reparatie van de camera het betreffende probleem oplossen.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5S Reparatie camera bij MyTrendyPhone repareren
42,70
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie camera voor de Apple iPhone 5SReparatie vibratiefunctie

U moeteen reparatie aan de vibratiefunctie laten uitvoeren, wanneer uw Apple iPhone 5S ondanks de ingeschakelde vibratiefunctie niet vibreert.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5S Reparatie vibratiefunctie bij MyTrendyPhone repareren
40,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie vibratiefunctie voor de Apple iPhone 5SReparatie wifi/wlan

Wanneer het Wlan (Wlan-Funktion) van uw Apple iPhone 5S niet meer functioneert (kan niet meer aangezet / geactiveerd worden) of de ontvangst slecht is (stoort) of afbreekt, kan een wifi/wlan-reparatie de oplossing zijn. Een technisch deskundige kijkt wat de oorzaak (antenne, chip, module, software, etc.) van de wlan-fout van uw iPhone 5S is en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5S Reparatie wifi/wlan bij MyTrendyPhone repareren
38,80
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie wifi/wlan voor de Apple iPhone 5SReparatie software

Wanneer u uwApple iPhone 5S niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw iPhone 5S om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5S Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de Apple iPhone 5SReparatie speaker

Wanneer u tijdens meerdere telefoongesprekken uw gesprekspartner bijna niet of helemaal niet verstaat, dan is waarschijnlijk de speaker van uw iPhone 5S kapot of beschadigd. Deze problemen kunnen door de reparatie dan wel de vervanging / omwisseling van de speaker van uwApple iPhone 5S verholpen worden.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5S Reparatie speaker bij MyTrendyPhone repareren
34,90
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie speaker voor de Apple iPhone 5S

Helaas komt de schade aan uw iPhone 5S (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw Apple iPhone 5S ook aanbieden.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5S schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com