Wie is online

We hebben 19 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte Apple iPhone 5 Smartphone

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte Apple iPhone 5 Smartphone Uw Apple iPhone 5 is defect en u wilt uw iPhone 5 laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw Apple iPhone 5 bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte Apple iPhone 5 zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe smartphone koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de Apple iPhone 5 reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparatie display

Er kunnen verschillende redenen zijn voor de reparatie of de vervanging / omwisseling van het display (LCD / touchscreen) van uw Apple iPhone 5. Het display van de Apple iPhone 5 kan bijvoorbeeld na een val niet meer reageren op invoer, hij blijft helemaal zwart, geeft een pixelfout aan of het displayglas is gescheurd, bekrast, gebarsten of versplinterd. De meeste schade aan het display kan niet gerepareerd worden. De gehele eenheid van de iPhone 5 moet dan vervangen/omgewisseld worden, aangezien de afzonderlijke onderdelen (sensoren, LCD / beeldscherm, touchscreen) stevig aan elkaar gelijmd zijn.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5 Reparatie display bij MyTrendyPhone repareren
62,50
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie display voor de Apple iPhone 5Reparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw Apple iPhone 5 is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de iPhone 5 vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5 Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
62,50
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de Apple iPhone 5Reparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw Apple iPhone 5 is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de iPhone 5 vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5 Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
62,50
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de Apple iPhone 5Reparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw Apple iPhone 5 niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw iPhone 5 heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5 Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de Apple iPhone 5Reparatie waterschade

Wanneer uw Apple iPhone 5 in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw iPhone 5 door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5 Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de Apple iPhone 5Reparatie accu

De accu van uw Apple iPhone 5 is erg snel leeg of kan helemaal niet meer opgeladen worden? In dit geval kunt u de accu laten repareren of vervangen / omwisselen.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5 Reparatie accu bij MyTrendyPhone repareren
36,20
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie accu voor de Apple iPhone 5Reparatie luidspreker

Eenreparatie of een vervanging / omwisseling van de luidspreker van uw Apple iPhone 5 is nodig, wanneer gesprekken ondanks de juiste instelling te zacht of helemaal niet te verstaan zijn of door constante storingen (drop-outs, kraken) moeilijk te verstaan zijn.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5 Reparatie luidspreker bij MyTrendyPhone repareren
35,30
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie luidspreker voor de Apple iPhone 5Reparatie powerbutton (aan-/uitschakelaar)

Wanneer u uwApple iPhone 5 niet meer aan en uit kunt schakelen dan is er meestal een hardwaredefect aan de powerbutton (aan/uitschakelaar). Schade aan de aan-/uitschakelaar van uw iPhone 5 wordt meestal opgelost door de vervanging van de hardware.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5 Reparatie powerbutton (aan-/uitschakelaar) bij MyTrendyPhone repareren
43,10
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie powerbutton (aan-/uitschakelaar) voor de Apple iPhone 5Reparatie achterkant

Aangezien de schade aan de achterkant in de loop van de tijd erger kan worden is dereparatie of het vervangen / omwisselen van de backcover / achterkant van uw Apple iPhone 5 niet alleen optisch gezien nuttig. Wanneer de achterkant van uw iPhone 5 bijvoorbeeld kapot is kan dit het binnendringen van vocht of stof verergeren en meer schade veroorzaken.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5 Reparatie achterkant bij MyTrendyPhone repareren
109,50
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie achterkant voor de Apple iPhone 5Reparatie camera

Wanneer de camera aan de voorkant/hoofdcamera (camera aan de achterkant) van uw Apple iPhone 5 alleen nog maar onscherpe (wazige) foto''s maakt of uw display ondanks het feit dat de camerafunctie aan staat zwart blijft, dan kan reparatie van de camera het betreffende probleem oplossen.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5 Reparatie camera bij MyTrendyPhone repareren
60,90
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie camera voor de Apple iPhone 5Reparatie wifi/wlan

Wanneer het Wlan (Wlan-Funktion) van uw Apple iPhone 5 niet meer functioneert (kan niet meer aangezet / geactiveerd worden) of de ontvangst slecht is (stoort) of afbreekt, kan een wifi/wlan-reparatie de oplossing zijn. Een technisch deskundige kijkt wat de oorzaak (antenne, chip, module, software, etc.) van de wlan-fout van uw iPhone 5 is en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5 Reparatie wifi/wlan bij MyTrendyPhone repareren
36,20
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie wifi/wlan voor de Apple iPhone 5Reparatie software

Wanneer u uwApple iPhone 5 niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw iPhone 5 om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5 Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de Apple iPhone 5Reparatie speaker

Wanneer u tijdens meerdere telefoongesprekken uw gesprekspartner bijna niet of helemaal niet verstaat, dan is waarschijnlijk de speaker van uw iPhone 5 kapot of beschadigd. Deze problemen kunnen door de reparatie dan wel de vervanging / omwisseling van de speaker van uwApple iPhone 5 verholpen worden.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5 Reparatie speaker bij MyTrendyPhone repareren
32,30
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie speaker voor de Apple iPhone 5Reparatie sluimerstandknop

De reparatie of vervanging / omwisseling van de sluimerstandknop van uw Apple iPhone 5 is noodzakelijk, wanneer de sluimerstandknop ten gevolge van een val of door andere invloeden slecht of helemaal niet meer reageert.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5 Reparatie sluimerstandknop bij MyTrendyPhone repareren
43,10
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie sluimerstandknop voor de Apple iPhone 5Reparatie volumeregelaar

Na een val kan het gebeuren dat de volumeregelaar van uw iPhone 5 beschadigd of defect is. In dit geval kan de volumeregeling niet meer via de knoppen maar slechts via het display plaatsvinden. Oplossing voor dit probleem is reparatie of vervanging / omwisseling van de volumeregelaar van uw Apple iPhone 5

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5 Reparatie volumeregelaar bij MyTrendyPhone repareren
43,10
(Stand: 23-apr-2017)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie volumeregelaar voor de Apple iPhone 5

Helaas komt de schade aan uw iPhone 5 (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw Apple iPhone 5 ook aanbieden.

MyTrendyPhone

Apple iPhone 5 schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com