Wie is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Listings

Prijsvergelijking reparatie bij een defecte Apple iPad Pro 9.7 Tablet

Beoordeel NU deze pagina!

Reparatie bij defecte Apple iPad Pro 9.7 Tablet Uw Apple iPad Pro 9.7 is defect en u wilt uw iPad Pro 9.7 laten repareren? Vergelijk hier de reparatiekosten en -prijzen voor de reparatie van uw Apple iPad Pro 9.7 bij onze partners.

De reparatie van uw kapotte Apple iPad Pro 9.7 zal over het algemeen voordeliger uitvallen, dan wanneer u een nieuwe tablet koopt. De reparatiekosten hangen af van het defect aan uw toestel en beginnen bij ca. 50 €. Bij vervanging van het display moet men echter met beduidend hogere kosten rekening houden.Toch is de Apple iPad Pro 9.7 reparatie in bijna alle gevallen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw display.Reparatie displayglas-touchscreen

De reparatie of vervanging / omwisseling van de touchscreen van uw Apple iPad Pro 9.7 is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, hij helemaal niet meer reageert, slechts langzaam of met een grote drukkracht reageert.In de meeste gevallen kan de schade aan het touchscreen kan niet gerepareerd worden, maar moet het touchscreen van de iPad Pro 9.7 vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Apple iPad Pro 9.7 Reparatie displayglas-touchscreen  bij MyTrendyPhone repareren
214,00
(Stand: 18-mrt-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie displayglas-touchscreen voor de Apple iPad Pro 9.7Reparatie LCD display

De reparatie of vervanging / omwisseling van het LCD display van uw Apple iPad Pro 9.7 is noodzakelijk, wanneer het displayglas en het touchscreen niet kapot (bekrast, geknapt of versplinterd) zijn, maar het LCD display volkomen wit, grijs of zwart blijft, pixelfouten (vlekken, strepen e.d.) vertoont of de achtergrondverlichting niet meer functioneert. In de meeste gevallen kan de schade aan het LCD display niet gerepareerd worden, maar moet het LCD display van de iPad Pro 9.7 vervangen / omgewisseld worden.

MyTrendyPhone

Apple iPad Pro 9.7 Reparatie LCD display bij MyTrendyPhone repareren
214,00
(Stand: 18-mrt-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie LCD display voor de Apple iPad Pro 9.7Reparatiediagnose

Wij raden een reparatiediagnose (foutdiagnose) aan, wanneer uw Apple iPad Pro 9.7 niet meer reageert (u kunt hem bijvoorbeeld niet meer aanzetten) en u de oorzaak van de storingen niet zelf vast kunt stellen. Wanneer een technisch deskundige de schade aan uw iPad Pro 9.7 heeft vastgesteld en u de prijs voor de reparatie noemt, dan bent u op de hoogte en kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Apple iPad Pro 9.7 Reparatiediagnose bij MyTrendyPhone repareren
13,00
(Stand: 18-mrt-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatiediagnose voor de Apple iPad Pro 9.7Reparatie waterschade

Wanneer uw Apple iPad Pro 9.7 in het water is gevallen, dan is er haast geboden. Waterschade treedt nl. niet altijd direct aan het licht, soms pas na enige tijd. De kans op reparatie kan vergroot worden door onmiddelijk getroffen maatregelen zoals het drogen, het direct uitschakelen en het verwijderen van de accu. In ieder geval moet u uw iPad Pro 9.7 door een technisch deskundige laten nakijken; deze kan de waterschade professioneel ongedaan maken. Het komt vaak voor dat door de waterschade meerdere elementen defect/aangetast zijn. De technisch deskundige brengt u hiervan op de hoogte en u kunt zelf beslissen wat u verder met deze informatie wilt doen.

MyTrendyPhone

Apple iPad Pro 9.7 Reparatie waterschade bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 18-mrt-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie waterschade voor de Apple iPad Pro 9.7Reparatie software

Wanneer u uwApple iPad Pro 9.7 niet meer aan kunt zetten, hij gewoon uitschakelt of foutcodes aangeeft, dan is een software-fout/ foutieve software-update waarschijnlijk de oorzaak. Een technisch deskundige kan direct vaststellen, of het bij uw iPad Pro 9.7 om een softwarefout gaat en kan deze dan verhelpen.

MyTrendyPhone

Apple iPad Pro 9.7 Reparatie software bij MyTrendyPhone repareren
32,40
(Stand: 18-mrt-2018)
Naar de leverancier


Prijsontwikkeling bij Reparatie software voor de Apple iPad Pro 9.7

Helaas komt de schade aan uw iPad Pro 9.7 (nog) niet voor in onze vergelijking van reparaties. Aangezien bij de opname van de afzonderlijke reparaties in onze vergelijking vertragingen kunnen ontstaan, adviseren wij u beslist bij onze partner-servicepunten te informeren, of deze de gewenste reparatie voor uw Apple iPad Pro 9.7 ook aanbieden.

MyTrendyPhone

Apple iPad Pro 9.7 schade aan MyTrendyPhone reparerenLogo star-snippets.com

Notice: Undefined index: gsmreparatievergelijken.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 435

Notice: Undefined index: gsmreparatievergelijken.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437